• -7,9%
search
Stihl

HLA 86 akkumulátoros teleszkópos sövényvágó (akku és töltő nélkül)

189 990 Ft
174 990 Ft 7,9% megtakarítás
Áfával

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ TELESZKÓPOS (MAGASSÁGI) SÖVÉNYNYÍRÓ UNIVERZÁLIS HASZNÁLATRA

Mennyiség

TECHNIKAI JELLEMZŐK

Teljes hossz 330 cm

Vágáshossz 50 cm

Névleges feszültség 36 V

Tömeg 4,8 kg

Hangnyomásszint 80 dB(A) 1)

Zajteljesítményszint 91 dB(A) 1)

Rezgésgyorsulás bal oldal 2,3 m/s² 2)

Rezgésgyorsulás jobb oldal 1,6 m/s² 2)

Löketszám 3000 Ford./perc (FP)

Fogtávolság 33 mm

Javasolt akkumulátor AP 200

Üzemidő AP 200 akkumulátorral maximum 144 min 3)

Üzemidő AP 300 S akkumulátorral maximum 223 min 3)

Akkumulátorrendszer AP rendszer

IP védettség IPX4

1)K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)2)K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s²3)Tájékoztató adatok, körülményektől és feldolgozott anyagtól függenek

FELSZERELÉS ÉS FUNKCIÓK

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

ERŐKÍMÉLŐ MUNKAVÉGZÉS. A gép tökéletes kiegyensúlyozottsága hozzájárul a kényelmes munkavégzéshez.

HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ ÉS HATÉKONY. Kompakt kialakításának, kis súlyának és magas hatásfokának köszönhetően az EC motor lehetővé teszi az energiatakarékos munkavégzést.

KÖNNYEN ÁLLÍTHATÓ SZÁRHOSSZ. A kívánt magasság könnyen és gyorsan beállítható a mechanikus gyorszár segítségével. A teljes hossz modellenként változhat.

GYORSZÁRAS TELESZKÓPOS SZÁR

BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS ÉS TÁROLÁS. A késvédő szállítás közben megakadályozza a kés által okozott sérüléseket.

RÖGZÍTETT ÜTKÖZÉSVÉDŐ. A vezetővédelem védi a kés csúcsát a sérülésektől, valamint megkönnyíti a talajközeli és a falak mentén végzett nyírási munkákat.

OPTIMÁLIS SÖVÉNYNYÍRÁS. A kétoldalon élezett sövénynyíró késekkel a sövények nyírása függőlegesen, vízszintesen vagy akár a sarkokban is tökéletesen elvégezhető. Még vastagabb ágak esetén is hatékony munkavégzést tesz lehetővé.

KÉNYELMES ÉS HATÉKONY MUNKAVÉGZÉS. A gyorsállító rendszer lehetővé teszi a rugalmas és kényelmes munkavégzést. A kés az adott feladathoz illően különböző szögekbe állítható. A kés a gép biztonságos szállításához a védőcsővel párhuzamos helyzetbe hajtható és rögzíthető.

Az akár 330 cm teljes hosszal rendelkező, nagy hatótávolságú STIHL HLA 86 akkumulátoros sövényvágó ideális magas sövények, bokrok, cserjék és talajtakaró növények hatékony visszavágásához. Professzionális használatra tervezve. Ergonomikus munkavégzés a súlycsökkentett teleszkópos szárnak köszönhetően. A sövényvágóval szerszám nélkül a hatótávolság 70 cm-rel növelhető. A kétoldalon élezett kések tiszta vágásképet garantálnak. A csendes EC motornak köszönhetően a sövényvágó zajérzékeny területeken is használható.

A vágókés 115°-ig (-45° és +70° között) állítható, így a kés a védőcsővel párhuzamos helyzetbe hajtható és rögzíthető, melynek köszönhetően a gép helytakarékosan szállítható és tárolható. Az ergonomikus fogantyúval a gép egyszerűen kezelhető, valamint jobb- és balkezesek számára is egyaránt használható. Csúszásgátló felülettel ellátott szár a hatékony munkavégzés érdekében.

A STIHL AP rendszerhez tartozó gépeket mindennapi, akár nehéz időjárási körülmények közti, professzionális használatra tervezték. Ezek a gépek az IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek, amely a belső teszteken vizsgált cseppállóságot igazolja.

48590112933

Ez még talán érdekelhet

Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.