A Rotáció Kft. 1990-ben alakult két család közös vállalkozásaként.

A kezdeti időben a fő profil alkatrész és gépkereskedelem volt, valamint villamosgépek javítása és tekercselése. A cég életében jelentős változást hozott a cseh és szlovák gépgyártókkal történő kapcsolatfelvétel, melynek eredménye 1993-tól öt konszignációs raktár.

A kiskereskedelmi tevékenység fejlődését a Stihl gépek és alkatrészek forgalmazása hozta meg. Annak érdekében, hogy minél szélesebb körben tudjuk kiszolgálni vásáróinkat jelenleg a Cetelem Bankkal állunk kapcsolatban.

A fejlődés következtében jött létre a nagykereskedelmi majd a külkereskedelmi tevékenység, amit elsősorban a cseh és szlovák gépek, alkatrészek forgalmazása indított el.

A cseh gépek mellett nyugat-európai országból is importálunk alkatrészeket, gépeket, tartozékokat. Így fejlődött ki a külkereskedelmi üzletág. Mostanra ennek az aránya nőtt, az exporttevékenység is egyre intenzívebben fejlődik.

Forgalmazott termékcsoportjaink:

- WINEA, CABRIO kistraktorok és annak fülkés változata a VEGA, ami a TZ4K14B tipusú gép utódja. Ezek a traktorok mind mezőgazdasági, mind kommunális célra kiválóan alkalmasak.

- LASKI ágaprítók, tuskómarók, lombszívók, árokásók ipari minőségben.

- VARI egytengelyes kistraktorok, adapterek, mulcsozók, dobos kaszák.

- AS MOTOR magasgazvágók.

- STIHL akkumulátoros, benzinmotoros, elektromos gépek teljes választéka.

- FISKARS kerti eszközök

Természetesen az általunk forgalmazott összes termékhez folyamatosan tudunk alkatrészeket biztosítani.

A közelmúlban történt meg STIHL SZAKKERESKEDÉSÜNK felújítása, fejlesztése. Így a telephely megfelel a kornak megfelelő elvárásoknak.