- Mindig ellenőrizze le a gép adatait!

- Gondolja végig, hogy a kiválasztott gép megfelel-e az Ön igényeinek!

- Ne higgyen mindig a reklámoknak, mert a cégek néha túloznak a nagyobb forgalom elérése érdekében!

- Az olcsóbb termék nem mindig kifizetődő, mert hamarabb tönkremehet, mint azt a vásárlók gondolják (kis   munkára olcsó gépet = rossz megközelítés).

- Ha laikus a témában, ne szégyelljen megkérdezni szakembert, hiszen a mai világban nem érthet mindenki mindenhez!

- Ha az adott üzletben nincs olyan eladó, aki képes érdemben nyilatkozni az általuk forgalmazott gépről, akkor Ön rossz helyen szeretne vásárolni, mivel probléma esetén sem lesz kihez fordulni!

- Mindig ügyeljen arra, hogy ha gépet vásárol csak olyat vegyen amely rendelkezik alkatrész-utánpótlással és garanciális szervízzel!

- Vásárláskor minden esetben pontosan töltesse ki a garancialevelet (géptípus, gyári szám, szériaszám, dátum, aláírás, bélyegző, stb.)!

- Vásárláskor mindig hosszú távra gondoljon, mert nem hiszem azt, hogy ma Magyarországon bárki is olyan gazdag lenne, hogy ugyanazt a terméket minden évben meg szeretné vásárolni!

- Ha ránk hallgat - igaz többet kell rá költenie, de hosszú távon ez a kifizetődő - befárad szaküzletünkbe, felkészült eladóink segítségével kiválasztjuk az Ön igényeinek legjobban megfelelő gépet, és Ön pedig vásárol egyet a már több mint 95 éves múlttal rendelkező STIHL, vagy a több mint 50 éves múlttal rendelkező VARI, SÁLEK, vagy pedig a több mint 30 éves múlttal rendelkező LASKI termékek közül!