• -8,11%
search
Stihl

SH 86 Nagy teljesítményű lombszívó szecskázógép

184 990 Ft
169 990 Ft 8,11% megtakarítás
Áfával

Nagy teljesítményű lombszívó szecskázógép erős szívóhatással. Fúvógépként is használható. Ideális nagy területek megtisztításához. Kényelmes, vibrációt csökkentő rendszerrel és katalizátorral (D). Fúvócsővel és kerek szívó-fúvófejjel.

Mennyiség

TECHNIKAI JELLEMZŐK

Lökettérfogat cm³: 27,2
Teljesítmény kW: 0,8
Teljesítmény LE: 1,1
Tömeg kg: 5,8
Hangnyomásszint dB(A) 1): 93
Zajteljesítményszint dB(A) 1): 106
Rezgésgyorsulás, bal oldal m/s² 2): 2,5
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s² 2): 2,5
Maximális levegőszállítás m3/h: 810
Gyűjtőzsák űrtartalma l: 45

1) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s²

Antivibrációs rendszer
Az antivibrációs rendszer a rezgéseket minimális szintre csökkenti, így biztosítva a kényelmes munkavégzést hosszú használat esetén is.

Rögzíthető gázbillentyű leállítógombbal
A gázkar az üresjárat és a maximális gázadás között bármilyen helyzetben rögzíthető. Elegendő röviden megnyomni a leállító gombot, és a gép azonnal leáll, majd automatikusan ismét indításra kész állapotba kerül.

Csökkentett-emissziós motor technológia
Öblítéskor üzemanyagot nem tartalmazó légréteg keletkezik az égéstérben található elégetett üzemanyag és a forgattyúházban lévő friss üzemanyag között. Ez a réteg mérsékli a gázadagolás megváltoztatásakor fellépő, üzemanyagot is tartalmazó öblítési veszteséget, ezáltal óvja az embert és a környezetet.

Egykaros kezelés puha markolatú fogantyúval
Ergonomikusan kialakított fogantyú puha résszel. A berendezés kezelése egyszerű és biztonságos - a kéz mindig a fogantyún marad. A gázkar az üresjárat és a teljes gáz között a kívánt pozícióban rögzíthető. Előnyeit különösen hosszú használat során élvezhetjük.

Kézi üzemanyagpumpa
A kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal a motor indításához, még egy hosszabb üzemszünet után is, kevesebb berántás szükséges. Zöldfelületek ápolásához alkalmas. Valamennyi fúvógép kézi üzemanyag-szivattyúval rendelkezik.

STIHL ElastoStart
A kompressziónyomás következtében a kétütemű motorok beindításánál lökésszerű erők lépnek fel, amelyek az izmokat és az ízületeket megterhelik. Az ElastoStart ezt érezhetően csökkenti. Egy speciális, az indítófogantyúban lévő rezgéscsillapító elem a húzóerőnek megfelelően elfordul, így lehetővé teszi az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást.

42410110932

Ez még talán érdekelhet

Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.