• -8%
search
Stihl

MS 212

149 990 Ft
137 990 Ft 8% megtakarítás
Áfával

A nagy teljesítményű STIHL MS 212 benzinmotoros láncfűrész tökéletes választás a kertápolási vagy a barkácsolási munkákhoz. Kisebb fák kivágására is alkalmas.

Mennyiség

TECHNIKAI JELLEMZŐK

Vezetőlemezhossz 35 cm

Lökettérfogat 39 cm³

Teljesítmény 1,8 kW

Tömeg 4,6 kg 1)

Teljesítménysúly 2,4 kg/kW

Össztömeg 5,28 kg 2)

Hangnyomásszint 103 dB(A) 3)

Rezgésgyorsulás bal oldal 3,1 m/s² 4)

Rezgésgyorsulás jobb oldal 3,7 m/s² 4)

Láncosztás 3/8 " P

CO2 849 g/kWh

EGYSZERŰBB HASZNÁLAT. Leállítást követően a kapcsoló kar automatikusan visszaugrik az üzemi állásba (I), így a motorfűrész azonnal újra indítható.

EGYSZERŰ ÉS BIZTONSÁGOS LÁNCFESZÍTÉS. A fűrészlánc feszítése oldalirányban, a lánckerék-fedélen keresztül történik. Ez kizárja az éles fűrészlánccal való érintkezést.

GYORS ÉS KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG. A speciális zárral ellátott motoros gépek tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak le újra.

KÜLÖNÖSEN HATÉKONY. A 2-MIX technológiájú motor nagy teljesítményű és takarékos egyben. A kipufogógáz és a friss gázelegy elkülönítése minimálisra csökkenti az el nem égett anyagok mennyiségét a kipufogógázban. Ez növeli a teljesítményt és egyúttal csökkenti a fogyasztást. A STIHL 2-MIX motor megfelel az Euro 5-ös normának.

KÉNYELMESEBB MUNKAVÉGZÉS. A motoros gépek fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémákhoz vezethetnek. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros gépeknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.

KEVESEBB KARBANTARTÁS. A kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő növekvő elszennyeződése esetén is a motorteljesítmény, a füstgázminőség és az üzemanyag-felhasználás hosszú időn keresztül közel azonos marad. A szűrő tisztítása csak akkor szükséges, ha a teljesítmény érezhetően visszaesik. Ezáltal lehetővé válik a karbantartás nélküli, hosszabb használat is.

GYORSABB OLAJSZINT ELLENŐRZÉS. Az áttetsző olajtartálynak köszönhetően könnyen nyomon követhető a lánckenőolaj szintje.

NAGY TELJESÍTMÉNY, KISEBB FOGYASZTÁS. A gyújtás előtt az üzemanyag-levegő keverék négy csatornában keveredik össze. Az üzemanyag ezáltal optimálisan ég el, és jelentősen megnő a motor hatékonysága. Az eredmény: kisebb fogyasztás, magas forgatónyomaték, nagy fordulatszám-tartomány.

MEGGYŐZŐ TELJESÍTMÉNYŰ ÉS SOKOLDALÚ HASZNÁLATRA TERVEZETT LÁNCFŰRÉSZ

A nagy teljesítményű STIHL MS 212 benzinmotoros láncfűrész tökéletes választás a kertápolási vagy a barkácsolási munkákhoz. Kisebb fák kivágására is alkalmas.

Az erőteljes és gazadságos STIHL 2-MIX motor kiemelkedő vágási teljesítményt biztosít. A STIHL antivibrációs rendszer kíméli a felhasználó izmait és ízületeit munka közben. Az egykaros működtetés lehetővé teszi valamennyi funkció egyetlen kézzel történő vezérlését. A hosszú élettartamú szűrőnek köszönhetően a szűrő tisztítása ritkábban szükséges. Az állítható karburátor lehetővé teszi a különböző üzemeltetési körülményekhez történő alkalmazkodást. Stabil rönktámasz a precíz vágások érdekében. A stop fukcióval ellátott kombinált kar megkönnyíti a gép indítását az üzemszünetek után. Oldalsó láncfeszítés a lánc gyors és biztonságos utánfeszítése érdekében.

11482000139

Ez még talán érdekelhet

Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.