• -7,69%
search
Stihl

MS 182

129 990 Ft
119 990 Ft 7,69% megtakarítás
Áfával

A nagy teljesítményű STIHL MS 182 benzinmotoros láncfűrész ideális tűzifa vágásához, kertápolási feladatokhoz, kisebb fák kivágásához és barkácsolási munkákhoz is.

Mennyiség

TECHNIKAI JELLEMZŐK

Vezetőlemezhossz 35 cm

Lökettérfogat 36 cm³

Teljesítmény 1,6 kW

Tömeg 4,6 kg 1)

Teljesítménysúly 2,8 kg/kW

Össztömeg 5,28 kg 2)

Hangnyomásszint 103 dB(A) 3)

Rezgésgyorsulás bal oldal 3,1 m/s² 4)

Rezgésgyorsulás jobb oldal 3,7 m/s² 4)

Láncosztás 3/8 " P

CO2 927 g/kWh

EGYSZERŰBB HASZNÁLAT. Leállítást követően a kapcsoló kar automatikusan visszaugrik az üzemi állásba (I), így a motorfűrész azonnal újra indítható.

EGYSZERŰ ÉS BIZTONSÁGOS LÁNCFESZÍTÉS. A fűrészlánc feszítése oldalirányban, a lánckerék-fedélen keresztül történik. Ez kizárja az éles fűrészlánccal való érintkezést.

GYORS ÉS KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG. A speciális zárral ellátott motoros gépek tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak le újra.

KÜLÖNÖSEN HATÉKONY. A 2-MIX technológiájú motor nagy teljesítményű és takarékos egyben. A kipufogógáz és a friss gázelegy elkülönítése minimálisra csökkenti az el nem égett anyagok mennyiségét a kipufogógázban. Ez növeli a teljesítményt és egyúttal csökkenti a fogyasztást. A STIHL 2-MIX motor megfelel az Euro 5-ös normának.

KÉNYELMESEBB MUNKAVÉGZÉS. A motoros gépek fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémákhoz vezethetnek. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros gépeknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.

KEVESEBB KARBANTARTÁS. A kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő növekvő elszennyeződése esetén is a motorteljesítmény, a füstgázminőség és az üzemanyag-felhasználás hosszú időn keresztül közel azonos marad. A szűrő tisztítása csak akkor szükséges, ha a teljesítmény érezhetően visszaesik. Ezáltal lehetővé válik a karbantartás nélküli, hosszabb használat is.

GYORSABB OLAJSZINT ELLENŐRZÉS. Az áttetsző olajtartálynak köszönhetően könnyen nyomon követhető a lánckenőolaj szintje.

NAGY TELJESÍTMÉNY, KISEBB FOGYASZTÁS. A gyújtás előtt az üzemanyag-levegő keverék négy csatornában keveredik össze. Az üzemanyag ezáltal optimálisan ég el, és jelentősen megnő a motor hatékonysága. Az eredmény: kisebb fogyasztás, magas forgatónyomaték, nagy fordulatszám-tartomány.

A nagy teljesítményű STIHL MS 182 benzinmotoros láncfűrész ideális tűzifa vágásához, kertápolási feladatokhoz, kisebb fák kivágásához és barkácsolási munkákhoz is. 

A nagy teljesítményű, gazdaságos STIHL 2-MIX motor kiemelkedő vágásteljesítményt nyújt. A STIHL antivibrációs rendszer kíméli a felhasználó izmait és ízületeit, így erőkímélő munkavégzést biztosít. Az egykaros működtetés lehetővé teszi valamennyi funkció egyetlen kézzel történő vezérlését. Rönktámasz a precíz vágás érdekében. A strapabíró szűrő a szűrőtisztítások közti hosszabb időtartamért.

A stop funkcióval ellátott kombinált karral az üzemmeleg gép egyszerűen indítható. Az oldalsó láncfeszítés megkönnyíti a lánc utánállítását.

11482000059

Ez még talán érdekelhet

Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.