search
Stihl

MSA 120 C-B (akku és töltő nélkül) Egy igazi STIHL

84 990 Ft
Áfával

Egy kivételesen könnyű akkumulátoros fűrész - kifejezetten ház körüli munkákra tervezve. Szerszám nélküli, gyors láncfeszítővel és QuickStop Super láncfékkel szerelve. 1/4” PM3 fűrészlánc a szép vágási felületért és a jó vágásteljesítményért. A zajszint annyira alacsony, hogy hallásvédő használatára nincs is szükség.

Mennyiség

TECHNIKAI JELLEMZŐK

Üzemidő AK 30 akkumulátorral perc 1): maximum 55
Üzemidő AK 20 akkumulátorral perc 1): maximum 40
Tömeg kg 2): 2,7
Hangnyomásszint dB(A) 3): 83
Zajteljesítményszint dB(A) 3): 94
Rezgésgyorsulás, bal oldal m/s² 4): 3,4
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s² 5): 3,2

1) Tájékoztató adatok, körülményektől és feldolgozott anyagtól függenek
2) Akkumulátor nélkül, vezetőlemezzel és fűrészlánccal
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
4) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s²
5) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s²

Csendes működés
A STIHL akkumulátoros gépei annyira csendesen működnek, hogy hallásvédőre nincs is szükség.

Gyors láncfeszítés (B)
A STIHL gyors láncfeszítő rendszer (B) a fűrészlánc megfeszítését egészen egyszerűvé teszi. A fűrészlánc a lánckerék fedelének meglazítása után szerszám nélkül, mindössze egy állító kerék segítségével megfeszíthető.

QuickStop Super láncfék (Q)
A kényelmes láncfék - kizárólag a STIHL-től. A QuickStop Super-nél a láncfék működésbe lép, amint a motorfűrész hátsó fogantyúját elengedik. A fűrészlánc a legrövidebb idő alatt megáll. Azok a munkálatok a QuickStop Super-rel különösen hatékonyan és kényelmesen kivitelezhetőek, amelyeknél a motorfűrészt gyakran kell megállítani.

Köztes akkumulátor pozíció
Az akkumulátor 2 pozícióban rögzíthető a gépben. Teljesen betolva a gép használatra kész. A köztes állásban a nincs érintkezés, a gép így biztonságosan tárolható. Az akkumulátor mindkét pozícióban kiesés elleni védelemmel rendelkezik.

Olajbetöltő nyílás
A lánckenő olaj betöltő nyílása könnyen hozzáférhető.

Kezelő fogantyú
A puha fekete borításnak köszönhetően a fogantyú kényelmes és biztonságos fogást biztosít. A fűrész biztonsági kapcsolóval is rendelkezik.

STIHL villanymotor (EC)
A STIHL elektronikus szabályozású, szénkefe nélküli elektromotorja (EC) nagyon energiahatékonyan és gyakorlatilag kopás nélkül működik. A nagy hatásfoknak köszönhetően az akkumulátor energiája igazán jelentős munkateljesítménnyé alakul. Az elektronikus vezérlés folyamatosan figyeli a villanymotort, ütem közben észleli a terhelés változásait és gondoskodik arról, hogy a motor mindig az optimális fordulatszám-tartományban működjön.

Ematic lánckenőrendszer
A STIHL Ematic rendszer az Ematic vezetőlemezből, az Oilomatic fűrészláncból és egy szabályozható adagolású, illetve csökkentett anyagtovábbítású olajszivattyúból áll. A láncolaj célzottan és veszteség nélkül oda kerül, ahol szükség van rá. A lánckenő olaj felhasználása akár 50%-kal is csökkenthető.

Kétkaros fogantyú
Az ergonomikus fogantyú kialakításnak és a gumiborításnak köszönhetően a fűrész nagyon egyszerűen és biztonságosan kezelhető.

Picco Micro 3 (PM3) fűrészlánc
Alacsony regésű fűrészlánc a különösen könnyű és kompakt láncfűrészekhez. Erős vágásteljesítmény, magas vágásminőség és üzembiztonság.

12540115874

Ez még talán érdekelhet

Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.