search

Mulcsozó F-580 Hurricane Max

651 000 Ft
Áfával

Vari mulcsozó négyütemű Honda motorral

Mennyiség

Az 58 cm széles F-580 Hurricane bozótvágó kiváló segítőtárs a magas fű és a benőtt cserjék irtásához. Négyütemű Honda GCV-200 motorral van felszerelve.

Olyan földtulajdonosok számára készült, akiknek időnként le kell nyírniuk a füvet, ezzel tisztán tartva a földet, és semmilyen módon nem kívánják használni a füvet. A géppel gond nélkül sikerül lenyírni a vastag friss füvet akár egy centiméter átmérőig. A bozótvágót tökéletes egyensúly jellemzi vízszintes talajon és lejtőn történő munkavégzés esetén is, fix tengellyel, két haladási sebességgel, merev és tartós vázzal, horganyzott vágótérrel rendelkezik. A tűzihorganyzott fémlemez nemcsak a korróziónak ellenáll, hanem jelentősen megnöveli az ütésállóságot és a mechanikai igénybevételt is.


A VARI szabadalmaztatott vágóasztal-formával, vezetősaruval és fűnyírópenge-rögzítéssel rendelkezik. Ezeknek a műszaki megoldásoknak köszönhetően a gép 50%-kal kevesebb fűmaradványt hagy maga után a versenytársakhoz képest. A kezelő kényelmét a hat pozícióban elhelyezett kormánymagasság, az ergonomikus vezérlőkarok és a mikrovibrációt kiküszöbölő légkamrák markolatai biztosítják. A végzett fűnyírás ezért nagyon precíz és kényelmes.

A gépvázba rögzítőszemek vannak beépítve a rögzítéshez szállítás közben, aminek köszönhetően az F-580 HURRICANE bozótvágó megfelel a szigorú Európai Uniós szabványnak a rakomány rögzítésére a szállítás során.

TECHNIKAI JELLEMZŐK
   
Motortípus: HONDA GCV200
Hengerűrtartalom: 201 cm3
Teljesítmény: 6,5 HP
Nyomaték: 12,7 N.m
Szelepvezérlés: OHV
Motor olajtartály: 0,4 liter
Motorolaj típus: 10W-30
Maximális dőlésszög: 20°

Vágási teljesítmény: 1 500 m2/óra
Munkaszélesség: 58 cm
Vágásmagasság állítás: 16 alátét / 5 - 9 cm
Sebességek száma: 2  db
Sebesség: 2,0 - 2,8 km/óra

Ajánlott terület: 15 000 m2
Kormányállítás: magasságban
Súly: 57 kg
Megrendelési szám: 4573

4573
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.