search
Stihl

SH 86 Nagy teljesítményű lombszívó szecskázógép

184 990 Ft
Áfával

Nagy teljesítményű lombszívó szecskázógép erős szívóhatással. Fúvógépként is használható. Ideális nagy területek megtisztításához. Kényelmes, vibrációt csökkentő rendszerrel és katalizátorral (D). Fúvócsővel és kerek szívó-fúvófejjel.

Mennyiség

TECHNIKAI JELLEMZŐK

Lökettérfogat cm³: 27,2
Teljesítmény kW: 0,8
Teljesítmény LE: 1,1
Tömeg kg: 5,8
Hangnyomásszint dB(A) 1): 93
Zajteljesítményszint dB(A) 1): 106
Rezgésgyorsulás, bal oldal m/s² 2): 2,5
Rezgésgyorsulás, jobb oldal m/s² 2): 2,5
Maximális levegőszállítás m3/h: 810
Gyűjtőzsák űrtartalma l: 45

1) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s²

Antivibrációs rendszer
Az antivibrációs rendszer a rezgéseket minimális szintre csökkenti, így biztosítva a kényelmes munkavégzést hosszú használat esetén is.

Rögzíthető gázbillentyű leállítógombbal
A gázkar az üresjárat és a maximális gázadás között bármilyen helyzetben rögzíthető. Elegendő röviden megnyomni a leállító gombot, és a gép azonnal leáll, majd automatikusan ismét indításra kész állapotba kerül.

Csökkentett-emissziós motor technológia
Öblítéskor üzemanyagot nem tartalmazó légréteg keletkezik az égéstérben található elégetett üzemanyag és a forgattyúházban lévő friss üzemanyag között. Ez a réteg mérsékli a gázadagolás megváltoztatásakor fellépő, üzemanyagot is tartalmazó öblítési veszteséget, ezáltal óvja az embert és a környezetet.

Egykaros kezelés puha markolatú fogantyúval
Ergonomikusan kialakított fogantyú puha résszel. A berendezés kezelése egyszerű és biztonságos - a kéz mindig a fogantyún marad. A gázkar az üresjárat és a teljes gáz között a kívánt pozícióban rögzíthető. Előnyeit különösen hosszú használat során élvezhetjük.

Kézi üzemanyagpumpa
A kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal a motor indításához, még egy hosszabb üzemszünet után is, kevesebb berántás szükséges. Zöldfelületek ápolásához alkalmas. Valamennyi fúvógép kézi üzemanyag-szivattyúval rendelkezik.

STIHL ElastoStart
A kompressziónyomás következtében a kétütemű motorok beindításánál lökésszerű erők lépnek fel, amelyek az izmokat és az ízületeket megterhelik. Az ElastoStart ezt érezhetően csökkenti. Egy speciális, az indítófogantyúban lévő rezgéscsillapító elem a húzóerőnek megfelelően elfordul, így lehetővé teszi az egyenletes, hirtelen erőkifejtés nélküli indítást.

42410110932

Ez még talán érdekelhet

Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.