Termékeink

Gyártók

Beszállítók


GÉPEK, ADAPTEREK GARANCIÁVAL!

MIVEL A ROTÁCIÓ KFT CSAK MINŐSÉGI TERMÉKEKET FORGALMAZ, EZÉRT 100%-OS PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT ADUNK GÉPEINKRE, ADAPTEREINKRE, MERT ENNYIRE BÍZUNK KÍNÁLATUNK MINŐSÉGÉBEN.


A VISSZAKÜLDÉSI IGÉNYT MINDEN ESETBEN TELEFONON KELL BEJELENTENI A KÖVETKEZŐ TELEFONSZÁMON 0036-20-313-7018.

ENNEK AZ AZ OKA, HOGY SOK ESETBEN A GÉPEK, ADAPTEREK NEM MEGFELELŐ ÖSSZESZERELÉSE, BEÁLLÍTÁSA MIATT NEM MŰKÖDIK MEGFELELŐEN A TERMÉK.

HA VISZONT EZT A HIBÁT EGY TELEFONOS BESZÉLGETÉS SORÁN SEGÍTSÉGÜNKKEL MEG TUDJUK OLDANI, AKKOR KIDERÜLHET, HOGY NEM IS KELL A TERMÉKET VISSZAKÜLDENI HOZZÁNK.


MIVEL MINDEN KISZÁLLÍTÁST EGY TELEFONOS EGYEZTETÉS ELŐZ MEG EZÉRT BIZTOS HOGY NÁLUNK A MEGFELELŐ TERMÉKET, ALKATRÉSZT KAPJA MINDEN KEDVES ÜGYFELÜNK.

HA EZ MÉGSEM ÍGY TÖRTÉNNE, VAGY A TERMÉK HIBÁSAN MŰKÖDNE, AKKOR AZT 14 MUNKANAPON BELÜL VISSZAKÜLDHETIK ÉS A KÖVETKEZŐK KÖZÜL VÁLASZTHATNAK:
    1. CSERE EGY MÁSIK TERMÉKRE
    2. A VÉTELÁR LEVÁSÁRLÁSA
    3. PÉNZVISSZAFIZETÉS

A VISSZAKÜLDÖTT TERMÉKET CSAK HIÁNYTALAN GYÁRI CSOMAGOLÁSBAN, AZ ÖSSZES TARTOZÉKÁVAL EGYÜTT, SÉRÜLÉSMENTES ÁLLAPOTBAN TUDJUK ÁTVENNI.

VISSZAKÜLDÉS ESETÉN A VEVŐ VISELI AZ ELÁLLÁSI JOG GYAKORLÁSA MIATT AZ ÁRU VISSZASZOLGÁLTATÁSÁVAL KAPCSOLATBAN FELMERÜLT KÖLTSÉGEKET.

AZ ÁLTALÁNOS GARANCIÁLIS FELTÉTELEKET MINDEN GÉP, ADAPTER MELLÉ TARTOZÓ JÓTÁLLÁSI JEGY ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALMAZZA.STIHL WEBSHOP

Kosár  

A kosár üres

0 Ft‎ ÁFA tartalom
0 Ft‎ Összesen

Az árak az Áfát tartalmazzák

Fizetés

Katalógus letöltések