Termékeink

Gyártók

Beszállítók

 

A ROTÁCIÓ KFT. EZÚTON TÁJÉKOZTATJA ÖNT, HOGY ADATAIT A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSE ÉS A SZERZŐDÉS FELTÉTELEINEK KÉSŐBBI BIZONYÍTÁSA ÉRDEKÉBEN TÁROLJA.

A MEGRENDELÉS SORÁN RÉSZÜNKRE TUDATOSAN ÁTADOTT ADATOKAT KIZÁRÓLAG ARRA A CÉLRA HASZNÁLJUK FEL, AMELYRE AZT RENDELKEZÉSÜNKRE BOCSÁTOTTÁK. EZEKET AZ ADATOKAT MÁS CÉLRA TÖRTÉNŐ FELHASZNÁLÁS CÉLJÁBÓL SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SENKINEK NEM ADJUK ÁT. EZEKET AZ ADATOKAT MINDEN ELVÁRHATÓ MÓDON VÉDJÜK ATTÓL, HOGY ILLETÉKTELEN KÉZBE KERÜLJENEK.

A MEGRENDELÉSKOR MEG KELL ADNI A KÖVETKEZŐ ADATOKAT:
- MEGRENDELŐ NEVE: KIT KELL KERESNI A MEGRENDELÉSSEL KAPCSOLATBAN
- MEGRENDELŐ E-MAIL CÍME: AZ  EGYEZTETÉS MIATT KÖLTSÉGHATÉKONYABB KOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZ
- MEGRENDELŐ TELEFONSZÁMA: A TELEFONOS EGYEZTETÉS MIATT ELKERÜLHETETLEN
- MEGRENDELŐ SZÁMLÁZÁSI ADATAI - NÉV / CÉGNÉV: ERRE A NÉVRE ÁLLÍTJUK KI A SZÁMLÁT
- MEGRENDELŐ SZÁMLÁZÁSI ADATAI - CÍM: ERRE A CÍMRE ÁLLÍTJUK KI A SZÁMLÁT
- MEGRENDELŐ POSTACÍME: KISZÁLLÍTÁSKOR ERRE A CÍMRE KÜLDJÜK A CSOMAGOT
     
A FELHASZNÁLÓ TELJES KÖRŰ FELELŐSSÉGGEL TARTOZIK A VISSZAIGAZOLT RENDELÉSEKÉRT ÉS AZ EGYÉB TRANZAKCIÓKÉRT. ERRE VALÓ TEKINTETTEL A ROTÁCIÓ KFT. NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZ ESETLEGES ÜZLETI VAGY MAGÁNTERMÉSZETŰ INFORMÁCIÓK ELVESZTÉSÉBŐL VAGY EGYÉB ANYAGI VESZTESÉGBŐL FAKADÓ KÁROKÉRT.

A ROTÁCIÓ KFT. MEGTESZ MINDENT AZÉRT, HOGY AZ OLDALAIN MEGJELENŐ ADATOK (TERMÉKEK ÁRA, LEÍRÁSA, STB.) A LEHETŐ LEGPONTOSABBAK LEGYENEK, DE AZ ESETLEGESEN ELŐFORDULÓ ADATHIBÁKÉRT NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET. EZEK KIKÜSZÖBÖLÉSÉT SZOLGÁLJA A MEGRENDELÉST KÖVETŐ ÉS A VISSZAIGAZOLÁST MEGELŐZŐ TELEFONOS EGYEZTETÉS. ILYEN HIBÁK ESETÉN A VEVŐK A VISSZAIGAZOLÁSIG ELÁLLHATNAK A HIBÁS ADATOKKAL KÖZÖLT TERMÉKEK MEGRENDELÉSÉTŐL.

A ROTÁCIÓ KFT. UGYANCSAK NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZÉRT, HA A MEGRENDELÉST RÉSZBEN VAGY EGÉSZBEN ÖNHIBÁJÁN KÍVÜL (PL. KÉSZLETHIÁNY) NEM TUDJA TELJESÍTENI.

A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amelyre azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából soha, semmilyen körülmények között senkinek nem adjuk tovább. Az általunk őrzött magántermészetű adatokat minden elvárható módon védjük attól, hogy azok illetéktelen kézbe kerüljenek.

1. Adatkezelés megnevezése: internetes vásárlás

Célja: a honlapunkra beregisztrálók adataik megadásával tudnak web áruházunkon keresztül megrendeléseket küldeni elektronikusan az általuk kiválasztott termékekre

Jogalapja: az érintettek egyértelmű, önkéntes hozzájárulása és a 2008.évi XLVIII. tv. a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (6.§)

Kezelt adatok köre:

Vezetéknév/cégnév, keresztnév: kit keressünk a rendeléssel kapcsolatban

E-mail cím: aktiválni tudja a regisztrációt az e-mail címben megadott kóddal, ezzel kiszűrjük, hogy nem más regisztrált az illető nevében

Telefonszám: telefonon keresztül egyeztetjük a rendeléssel kapcsolatos részleteket

Számlázási adatokhoz név/cégnév: számlázáskor erre a névre állítjuk ki a számlát

Számlázási cím: számlázáskor erre a címre állítjuk ki a számlát

Szállítási adatokhoz név: kiszállításkor erre a névre írjuk meg a csomagfeladást

Szállítási cím: kiszállításkor erre a címre küldjük a csomagot

Telefonszám: az előzetes egyeztetéshez szükséges

Adatkezelés időtartama: visszavonásig

Adatmódosítás, adattörlés: a bejelentkezés után (felhasználónév és jelszó megadásával történő bejelentkezést követően) az „Adatok módosítása” fül alatt Ön  megadott adatát módosíthatja, törölheti. Ha minden adatát szeretné törölni, akkor kérjük írjon egy e-mailt az info@rotaciotata.hu címre "kérem regisztrációs adataim törlését" tárggyal, és ezután tudjuk csak véglegesen törölni.

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a Rotáció Kft birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.rotaciotata.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük. Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

Jogi Nyilatkozat:

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a honlapunkon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, írások, és grafikák, táblázatok, saját szerkesztésű képek, illetve a honlap Ön képernyőjén megjelenő kialakítása a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény, illetve a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezései értelmében védelem alatt állnak.

Külön felhívjük figyelmét, hogy nem járulunk hozzá internetes apróhirdetési oldalakon, árverési oldalakon a műszaki adatlapjaink, illetve leírásaink megjelenítéséhez, még használt gépek esetében sem!

Ennek megfelelően a honlapunkon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, leírások, képek, ábrák, és grafikák a saját személyes használattól eltérő célra kizárólag a Rotáció Kft előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, terjeszteni, az interneten megjeleníteni, tárolni és átruházni.

A fentiek megsértése bűncselekmény, amely 3-5 évig terjedő szabadságvesztéssel súlytható!
A Rotáció Kft felszólítás nélkül, azonnal megteszi a szükséges jogi lépéseket, ha bármilyen formában a fentiekben részletezett jogsértéssel, lopással, másolással találkozik!STIHL WEBSHOP

Kosár  

A kosár üres

0 Ft‎ ÁFA tartalom
0 Ft‎ Összesen

Az árak az Áfát tartalmazzák

Fizetés

Katalógus letöltések