Gyártók

Beszállítók


Mindig ellenőrizze le a gép adatait!


Gondolja végig, hogy a kiválasztott gép megfelel-e az Ön igényeinek!


Ne higyjen mindig a reklámoknak, mert a cégek néha túloznak a nagyobb forgalom elérése érdekében!


Az olcsóbb termék nem mindig kifizetődő, mert hamarabb tönkremehet, mint azt a vásárlók gondolják (kis munkára olcsó gépet = rossz megközelítés).


Ha laikus a témában, ne szégyelljen megkérdezni szakembert, hiszen a mai világban nem érthet mindenki mindenhez!


Ha az adott üzletben nincs olyan eladó, aki képes érdemben nyilatkozni az általuk forgalmazott gépről, akkor Ön rossz helyen szeretne vásárolni, mivel probléma esetén sem lesz kihez fordulni!


Mindig ügyeljen arra, hogy ha gépet vásárol csak olyat vegyen amely rendelkezik alkatrész-utánpótlással és garanciális szervízzel!


Vásárláskor minden esetben pontosan töltesse ki a garancialevelet (géptípus, gyári szám, szériaszám, dátum, aláírás, bélyegző, stb.)!


Vásárláskor mindig hosszú távra gondoljon, mert nem hiszem azt, hogy ma Magyarországon bárki is olyan gazdag lenne, hogy ugyanazt a terméket minden évben meg szeretné vásárolni!


Ha ránk hallgat - igaz többet kell rá költenie, de hosszú távon ez a kifizetődő - befárad szaküzletünkbe, felkészült eladóink segítségével kiválasztjuk az Ön igényeinek legjobban megfelelő gépet, és Ön pedig vásárol egyet a már több mint 80 éves múlttal rendelkező STIHL termékek közül!STIHL WEBSHOP

Kosár  

A kosár üres

0 Ft‎ ÁFA tartalom
0 Ft‎ Összesen

A termékek árai az Áfát tartalmazzák. Az összesítő sor a szállítási költséget is tartalmazza.

Fizetés

Katalógus letöltések