Gyártók

Beszállítók

Beszállítók

 • AL-KO KFT

  1931-ben alapított családi vállalkozás, a mai AL-KO KOBER GROUP, vezető szerepet tölt be a járműtechnikai-, légtechnikai- és a Kert + Hobby területein. Az AL-KO a Kert + Hobby területén az összes kerti gépet kínálja amire Önnek szüksége lehet ahhoz, hogy az Ön kertje szép és ápolt legyen. Nálunk nem csak a széles körű fűnyírók szortimentjei közül választhat, hanem a gyepápoláshoz szükséges gépeket is, a benzinmotoros kaszákon át a talajlazítókig , valamint szivattyúkhoz és kerti tavakhoz kiegészítőket. A kényelmes kert ápoláshoz különböző fahasogatókat és láncfűrészeket, valamint lombszívókat és kerti ollókat is kínálunk. A nagy teljesítményű AL-KO motoros kapa megkönnyíti a talajművelést a kertben.

 • AS MOTOR

  50 évvel ezelőtt egy márka született abból az ötletből, hogy valamit jobbá tegyenek - ez a mai napig nem változott.

  A tapasztalat alapfeltétel és döntő kritérium, ha műszaki termékek biztonságáról és megbízhatóságáról van szó.

  Az AS Mindentnyíró a profi felhasználók körében a kompromisszummentes felhasználás fogalmává vált.

  Elkötelezett és lelkiismeretes dolgozóik naponta garantálják a magas vevői elégedettséget - még a tengerentúlon is. Az AS-Motor gépei ott is ismertek fáradhatatlan teljesítményükről és az alacsony karbantartási költségeikről.

  Akármilyen feladattal is akarna megbirkózni, egy AS-Motor termék választásával jó döntést hoz. Legjobb, ha egy AS-Motor Szakkereskedőtől kér tanácsot. Ő szívesen be is mutatja Önnek a gépet. A Rotáció Kft már több éve az AS Motor Szakkereskedői között szerepel.

 • FISKARS

  A Fiskars egy vezető márka, amely funkcionális, felhasználóbarát és tartós dizájn megoldásokat kínál a kéziszerszámok terén és azon túl is. A Fiskars termékek egyedi inspiráció hatására jöttek létre azért, hogy jól tudjuk elvégezni a feladatot intuitív és a leghatékonyabb módon.

  1649-es alapításával a Fiskars a légöregebb vállalat Finnországban. Már a kezdetektől, amióta csak 360 éve elkezdte működését a cég, szerszámokkal, vágástechnikával és acél megmunkálással foglalkozott. A gyökerek Fiskars faluban vannak, a művészet & design idilli központjában, ahol a modern ízlés találkozik a régi kézműves hagyományokkal. A Fiskars jelentette meg a világ első műanyag nyelű ollóját 1967-ben. Azóta, a narancssárga nyelű ollóból több mint 1 milliárd darabot értékesítettek a világon, ikonikus helyzetük eredményeképpen a Fiskars narancssárga az olló szinonimájává vált világszerte.

  A Fiskars a háztartási, kerti és outdoor (szabadidős) termékek egyik vezető nemzetközi gyártója. A vállalatcsoporthoz olyan megbecsült, erős márkák tartoznak, mint a Fiskars, Iittala, Gerber vagy Buster. A társult vállalat, Wärtsilä Corporation, szintén a csoport egyik fontos része, és a Fiskars üzemeltető szegmensét alkotja az Americas, EMEA és Other csoporttal.

  Olvasson még többet a vállalatról a www.fiskarsgroup.com oldalon.

 • LASKI SRO

  A CÉG MAGAS MINŐSÉGŰ TERMÉKEKET, A LEGMAGASABB SZINTŰ TECHNOLÓGIÁK FELHASZNÁLÁSÁVAL GYÁRTJA, ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY A VEVŐIK BÁRMELY HELYZETBEN A LEGMEGBÍZHATÓBB ESZKÖZÖKKEL VÉGEZHESSÉK MUNKÁJUKAT.  

  AZ ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIÁKNAK ÉS FEJLESZTÉSEKNEK KÖSZÖNHETŐEN EZEKET A SPECIÁLIS TERMÉKEKET MA MÁR TÖBB MINT 40 ORSZÁGBAN FORGALMAZZÁK.

  A CÉG ÁLTAL GYÁRTOTT TERMÉKEK KÖZÜL A LEGFONTOSABBAK AZ ÁGAPRÍTÓK, LOMBSZÍVÓK, RÖNKMARÓK ÉS AZ ÁROKÁSÓK.

 • MTD HUNGÁRIA KFT

  Az MTD Products története több mint 75 évvel ezelőttre nyúlik vissza. 1932-ben három ötletgazda, német mérnök, Theo Moll, Erwin Gerhard és Emil Jochum alapítottak egy szerszámkészítő gyárat Cleveland-ben (Ohio) azzal a céllal, hogy hozzájáruljanak a világgazdasági válságot átvészelő amerikai gazdaság, illetve az akkori gépgyártás újabb reneszánszához, a modernizációhoz. A vállalatnak a „Modern Tool and Die Company” nevet adták. (magyar jelentése: Modern Szerszám- és Gépgyár).

  Néhány év alatt a cég, mint kiemelkedő minőségű sajtoló- és présszerszámok gyártója szerzett magának hírnevet. A vállalkozás a kitartó, következetes munkának köszönhetően folyamatosan fejlődött. A II. világháború idején az egyre növekvő autó iparnak gyártott különböző termékeket, a Goodyear beszállítója lett, akinek különféle szerszámokat és öntvényeket készítettek. Rövid idő alatt az autóipar egyik legnagyobb gyártójává lépett elő.

  A sikertörténet 1958-ban vette kezdetét az első kézzel tolható motoros fűnyíró legyártásával, mellyel a vállalat további orientációja véglegesen eldőlt.

  A ’70-es években az amerikai vállalat megkezdte hódításait az európai piacon. Képesek voltak megvetni lábukat nemcsak Németországban, hanem Franciaországban és Nagy-Britanniában, Ausztriában egyaránt. A vállalat a későbbiekben tovább folytatta terjeszkedését, egyre több gépgyártással foglalkozó cégben szerzett részesedést, akvirálta többek között a Yard-Man, Cub Cadet és White Outdoor márkákat, melyeket ma is nap, mint nap láthatunk Amerika kertjeiben.

  Az eltelt 77 év alatt a vállalkozás következetesen és eredményesen fejlődött, mára a világ egyik legnagyobb kerti gép gyártójává nőtte ki magát. Mexikóban, Németországban és Magyarországon létesült üzemei mellett olyan távoli országokban is kereskedelmi bázist működtet, mint Ausztrália. Több mint 10.000 alkalmazottjával a világon, a legmagasabb színvonalon törekszik kielégíteni a fogyasztók folyamatosan változó igényeit, illetve bővíti vevőkörét. Mindezt olyan nemzetközileg elismert márkák pozícionálásával éri el, mint az MTD, Gutbrod, Yard-Man, CubCadet, és WOLF-Garten, amely márkanevek rendkívül széles termékportfoliót foglalnak magukban, megfelelő alternatívát kínálva bármely felhasználói célcsoportnak. Minden márka egyediséget képvisel.

 • ROBIX HUNGARY KFT

  ROBIX HUNGARY Mezőgazdasági Gépgyártó és Szolgáltató Kft magyar tulajdonú vállalkozás. Veszprém és Zirc gyárakban, 200 munkavállalóval az általános gépgyártás területén tevékenykedik. Céluk a múltból örökölt termékcsaládok megújítása, a kihívásoknak megfelelő gyártmány és technológia fejlesztés, aktív és kreatív alkalmazkodás az új globális környezethez.
  ROBIX gépei kedveltek a hazai és nemzetközi piacokon, megtalálhatók a kertészeti üzletek és barkács áruházak európai kínálatában.

 • SÁLEK SRO

  A CÉG A CSEHORSZÁGI PROSTEJOV VÁROSÁBAN TALÁLHATÓ, AHOL A TZ4K4-ES KISTRAKTORT ÉS UTÓDTRAKTORAIT GYÁRTJÁK. JELENLEG KÖZEL 20 FÉLE KISTRAKTORBÓL LEHET VÁLASZTANI A DERÉKCSUKLÓS 30 LÓERŐSTŐL EGÉSZEN A FÜLKÉS 47 LE-S KISTRAKTORIG.

  A FENT EMLÍTETT TRAKTOROKHOZ KÖZEL 40 FÉLE GYÁRI ADATAPTERT TUDUNK AJÁNLANI.

 • STIHL KFT

  1991. június 7-én alapította a Stihl International GmbH magyarországi leányvállalatát az Andreas Stihl Kereskedelmi Kft.-t, A vállalkozás feladata a korszerű és kiváló minőségű STIHL márkájú mezőgazdasági, erdészeti és kerti gépek önálló kereskedelme Magyarországon. Az Andreas Stihl Kft. az elmúlt 17 évben kialakította magyar szakkereskedői és szervizhálózatát, így ma már közel 300 STIHL szakkereskedés és 140 szakszerviz biztosítja a felhasználóiknak a minőségi kereskedelmi és szervizellátást, amely garantált, teljes körű alkatrészellátással párosul. A megsokszorozódó feladatok megfelelő technikai feltételeinek hosszú távú biztosítása érdekében a STIHL cég 2001-ben 3 620 négyzetméteres – zöldmezős beruházás keretében – raktár-és irodakomplexumot épített, amit 2007-ben már bővítenie kellett. A nyolc munkatárssal alapított Andreas Stihl Kft. 1991. évi 102 millió forintos forgalma 2011-re meghaladta az 5 milliárd forintot, a munkatársak száma pedig 22-re nőtt.

  A minőségi STIHL termékekkel az Andreas Stihl Kft. Magyarországon a motorfűrész és benzinüzemű fűkasza szegmensében, valamint a motorfűrész-vezetőlemezek és láncok értékesítési területén piacvezető. A kapcsolódó ágazatok működése ma már elképzelhetetlen a korszerű, környezetkímélő, megbízható és gazdaságos STIHL gépek nélkül.

  A ROTÁCIÓ KFT SZINTE A KEZDETEKTŐL, MÁR TÖBB, MINT 20 ÉVE STIHL PARTNER.

 • SZENTKIRÁLY KFT

  A Szentkirály Kft a magyar mezőgazdasági kisgépgyártás egyik legmeghatározóbb vállalkozása, mely az ISO 9001 minőségirányítási rendszer szerint gyártott KF jelzésű rotációs kapálógépei révén vált ismertté.

  Főtevékenységük sajátfejlesztésű rotációs kapák, az ezekhez kapcsolható adapterek valamint szüretelő eszközök gyártása. Gépeiket közvetlenül importált, mindenki által jól ismert, hosszú múltra visszatekintő, megbízható motorokkal szerelik. A két nagy világmárka az amerikai Briggs & Stratton és a japán Honda mellett használják még az olasz gyártású, az amerikai Kohler tulajdonában lévő, kitűnő minőségű Lombardini erőforrásokat is. Az egyéb alkatrészek gyártását főként hazai alapanyagból saját maguk állítják elő viszonylag szűk beszállítói háttér segítségével.

  A belföldi piac mellett számottevő export forgalmat bonyolítanak Közép- és Kelet-Európában.

  Mindegyik kapálógépük hajtóműve két részből kialakított, masszív felépítésű alumínium házból áll, benne az erőátvitel acélcsiga-bronzkerék áttételen valósul meg. A meghajtómotorokba épített regulátor miatt a forgó kapaegységek fordulatszáma minden esetben közel azonos, így jól elvégezhető a talaj fellazítása, a szerves trágya talajba történő bedolgozása.

  Kapálógépeik mellé számos adaptert gyártanak, melyek szerelése könnyű, szerszámok nélkül is hamar elvégezhető.

  A Rotáció Kft már több, mint 15 éve forgalmazza ezeket a megbízható minőségű gépeket és adaptereket egyaránt.

 • VARI A.S.

  A CSEHORSZÁGBAN MŰKÖDŐ VARI CÉG MÁR 40 ÉVE GYÁRTJA ÉS FORGALMAZZA MEZŐGAZDASÁGI, KERTÉSZETI CÉLRA SZÁNT EGYTENGELYES KISTRAKTORAIT ÉS ADAPTEREIT. EZEKEN A TERMÉKEKEN KÍVŰL JELENTŐS DARABSZÁMBAN ÉRTÉKESÍTENEK MULCSOZÓKAT, DOBOS KASZÁKAT, KAPÁLÓGÉPEKET ÉS KOMMUNÁLIS CÉLOKRA SZÁNT ADAPTEREKET IS.

  A VARI AS NEMCSAK A KISKERTEK TULAJDONOSAI SZÁMÁRA GYÁRTJA TERMÉKEIT, HANEM GONDOL A PROFI FELHASZNÁLÓKRA IS, AKIK MUNKÁJÁHOZ MINŐSÉGI TERMÉKEKRE VAN SZÜKSÉG, AMIT TŐLÜK MEG IS KAPHATNAK.

  KÖSZÖNHETŐEN A GYÁR MINŐSÉGI TERMÉKEINEK MA MÁR NEM CSAK EURŐPÁBAN HANEM ÁZSIÁBAN ÉS AFRIKÁBAN IS EGYRE NAGYOBB A KERESLET A VARI TERMÉKEK IRÁNT.


STIHL WEBSHOP

Kosár  

A kosár üres

0 Ft‎ ÁFA tartalom
0 Ft‎ Összesen

A termékek árai az Áfát tartalmazzák. Az összesítő sor a szállítási költséget is tartalmazza.

Fizetés

Katalógus letöltések