Gyártók

Beszállítók

Termékek listája szállítók szerint: FISKARS

A Fiskars egy vezető márka, amely funkcionális, felhasználóbarát és tartós dizájn megoldásokat kínál a kéziszerszámok terén és azon túl is. A Fiskars termékek egyedi inspiráció hatására jöttek létre azért, hogy jól tudjuk elvégezni a feladatot intuitív és a leghatékonyabb módon.


1649-es alapításával a Fiskars a légöregebb vállalat Finnországban. Már a kezdetektől, amióta csak 360 éve elkezdte működését a cég, szerszámokkal, vágástechnikával és acél megmunkálással foglalkozott. A gyökerek Fiskars faluban vannak, a művészet & design idilli központjában, ahol a modern ízlés találkozik a régi kézműves hagyományokkal. A Fiskars jelentette meg a világ első műanyag nyelű ollóját 1967-ben. Azóta, a narancssárga nyelű ollóból több mint 1 milliárd darabot értékesítettek a világon, ikonikus helyzetük eredményeképpen a Fiskars narancssárga az olló szinonimájává vált világszerte.


A Fiskars a háztartási, kerti és outdoor (szabadidős) termékek egyik vezető nemzetközi gyártója. A vállalatcsoporthoz olyan megbecsült, erős márkák tartoznak, mint a Fiskars, Iittala, Gerber vagy Buster. A társult vállalat, Wärtsilä Corporation, szintén a csoport egyik fontos része, és a Fiskars üzemeltető szegmensét alkotja az Americas, EMEA és Other csoporttal.


Olvasson még többet a vállalatról a www.fiskarsgroup.com oldalon.

Nincs termék ettől a szállítótól.


STIHL WEBSHOP

Kosár  

A kosár üres

0 Ft‎ ÁFA tartalom
0 Ft‎ Összesen

A termékek árai az Áfát tartalmazzák. Az összesítő sor a szállítási költséget is tartalmazza.

Fizetés

Katalógus letöltések