Gyártók

Beszállítók

ALKATRÉSZEK

A ROTÁCIÓ Kft. 1991 óta szerepel a mezőgazdasági kisgép alkatrész kereskedők sorában.

Cégünk az általunk eladott összes géphez forgalmaz mezőgazdasági kisgép alkatrészt. Ez azért fontos, mert meggyőződésünk, hogy csak úgy érdemes foglalkozni egy termékkel, ha a későbbiek folyamán azt javítani is lehet. A ROTÁCIÓ Kft a mezőgazdasági kisgép alkatész eladással szeretné a vásárlók figyelmét felhívni arra, hogy csak olyan gépet szabad megvenni, amelyikhez van alkatrész! Ha egy kisgép nem rendelkezik ezzel a kritériummal, akkor messziről el kell kerülni, mert a későbbiek folyamán már nem lehet szervizelni.

A kerti gép piacon rengeteg cég próbálja értékesíteni portékáját, de mezőgazdasági kisgép alkatrészt nem mindegyik forgalmaz az eladott termékekhez. Ezért a ROTÁCIÓ Kft. felismerve ezt a piaci rést, kezdett el foglalkozni kerti gép alkatrészekkel.

Ha olyan „mezőgazdasági kisgép alkatrész” -re lenne szüksége amit a honlapon nem talál, kérjük írjon nekünk e-mailt, vagy telefonáljon. Szinte minden Magyarországon vásárolt kerti géphez tudunk alkatrészt biztosítani rövid időn belül (akár két-, akár négyütemű a motor). Azért nem minden géphez, mert sajnos vannak olyan cégek, akik úgy forgalmaznak gépeket, hogy a későbbiek folyamán azokhoz alkatrészt nem lehet kapni.


STIHL WEBSHOP

Kosár  

A kosár üres

0 Ft‎ ÁFA tartalom
0 Ft‎ Összesen

A termékek árai az Áfát tartalmazzák. Az összesítő sor a szállítási költséget is tartalmazza.

Fizetés

Katalógus letöltések