Termékeink

Gyártók

Beszállítók

ÉPÍTŐIPARI GÉPEKHEZ

Az építőiparban használt gépeket a legtöbb esetben négyütemű HONDA benzinmotorral szerelik a különböző gépgyártók. Kedvező tulajdonságaik közismertek, mivel hatékonyabbak, takarékosabbak, kevesebb káros anyagot és zajt bocsátanak ki, illetve könnyebben indíthatók és hosszabb élettartamúak, mint más hasonló berendezés. Elterjedtségük miatt rendkívül jó szervizháttérrel és alkatrész ellátottsággal rendelkeznek.

Ezek a motorok így megtalálhatók a ROTÁCIÓ KFT. által forgalmazott lapvibrátorokban és döngölőkben, aszfaltvágókban, betonsimítókban, szegélyező- és árokásó gépekben, áramfejlesztőkben, szivattyúkban, és sok más egyéb építő-, illetve kertészeti gépben.

Az ipari felhasználásra minden esetben a GX sorozatú tartós és megbízható motorokat ajánljuk, de természetesen más alkalmazásokhoz is kínálunk beépíthető HONDA benzinmotorokat 3-tól 24 lóerőig. Mivel az azonos típusú motorok is többféle tengelycsonkkal készülnek, a rendeléshez szükség van a motor pontos típusára vagy a tengelyvégződés adataira.

A különböző típusú motorokhoz szükséges alkatrészeket szintén biztosítjuk raktárkészletünkről vagy megrendeléssel rövid szállítási határidővel.
Ezek a motorok vízszintes tengelyű, egyhengeres, léghűtéses, berántós indítású motorok. Minden esetben található rajtuk egy érzékelő, amely alacsony olajszint esetén leállítja a motort és így megvédi a károsodástól.

4 termék

4 termék


STIHL WEBSHOP

Kosár  

A kosár üres

0 Ft‎ ÁFA tartalom
0 Ft‎ Összesen

Az árak az Áfát tartalmazzák

Fizetés

Katalógus letöltések